@Paki Soava ?O mancare gustoasa si satioasa. Sper sa o incercati cat mai curand. Cu mult respect va urez pofta buna tuturor!
A.C.E.E.A. - Promotor al traditiilor culinare romanesti
ARTE SI TRADITII ROMANESTI LA SLATINA 2009
Reteta face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Reteta
Reteta face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.
Reteta
Re?eta "Crap unguresc" ("Crap ardelenesc") face parte din proiectul "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n partene
Re?eta "Crap unguresc" ("Crap ardelenesc") face parte din proiectul "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n partene
S�mb?t?, 5 noiembrie, la TVR3, Dan P?v?loiu a ajuns �Cu tigaia-n spate� �n satul Hoteni din judetul Maramure?, unde a preg?tit o ciorb? cu afumatur?, ni?te gogo?i, dar ne-a propus ?i s
FESTIVALUL TRADITIILOR MULTICULTURALE DIN COMUNA JIBERT - 2019 - CU OCAZIA IMPLINIRII A 610 ANI DE ATESTARE DOCUMENTARA A SATULUI DACIA
15 AUGUST 2019
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
LA PAS PRIN OLTENIA - TRADITII DE IARNA
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
La t?ietu' porcului in Macea !
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Ingrediente:
500 g faina alba Gold Maya
200 g zahar
1 lingurita de sare
1 lingurita de bicarbonat
100 g ulei
Mod de preparare:
Intr-un bol se pune f
Ingrediente:
500 g faina alba Gold Maya
200 g zahar
1 lingurita de sare
1 lingurita de bicarbonat
100 g ulei
Mod de preparare:
Intr-un bol se pune f
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Ingrediente:
Dovlecei
Carne de vaca, fara os
Morcovi, albitura
Ceapa
Telina
Orez
Oua
Iaurt sau
Smantana
Faina Arpis
Ulei Arpis<
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in