Acest canal de youtube a aparut in urma unui gand venit de la Dumneze.Nu cu mult timp in urma a venit un gand la inima mea care spunea asa,,ce lasi in urma ta?".E adevarat ca pot l
12 chifle dintr-o miscare.
Ingrediente aluat pentru 12 chifle:
lapte cald - 155 ml
zah?r - 1 lingur? + 1 linguri??
drojdie uscat? - 1 linguri??
f?in? - 220
#retetefaracocere #prajituri #creme #chocolate #recetassinhorno
FACEBOOK https://www.facebook.com/retetedeprajiturirodica/
??INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/B1QUV
Ai cartofi si oua? Super idee de pranz rapid la tigaie
Ingrediente:
cartofi - 300 g
ou? - 7 buc
sare - 10 g
piper negru - 8 g
Diametrul tig?ii 25 cm
Les immigrants mexicains d'une petite ville frontali�re du Texas, attaqu�s par une milice locale, engagent une bande de mercenaires pour les prot�ger.
R�alisateur : Brent Huff
Avec
Ce ?i c�t trebuie s? m?n�nci, care sunt cauzele ?i simptomele, dar ?i ce anume este Dischinezia Biliar?.
Dac? acest video te-a ajutat, aboneaz?-te ?i ap?s? pe clopo?el ca s? prime
Fie ca o incerci ca pe o reteta de post sau ca pe o reteta vegana, concluzia retetei de ostropel cu ciuperci si mamaliga este ca trebuie sa o incerci! Aceasta reteta de ostropel de
Otkrijte kako se pravi ?udesni sok koji topi kilograme i skida salo sa stomaka.??Ovaj prirodni napitak za mr�avljenje posti�e fantasti?ne rezultate za manje od 7 dana. ???? Pije se
Re?et? foarte delicioas? cu carne de porc �n?bu?it? cu legume.
Gula? cu carne de porc ?i legume este un preparat gustos ?i extrem de u?or de preg?tit.
Gula?ul este un fel
Astazi vom face impreuna dovlecei cu ou si iaurt la cuptor, cea mai buna reteta de dovlecei. Este o reteta sanatoasa, foarte usor si rapid de facut, dar absolut savuroasa. Poate fi
Dragii mei, preparatul acesta, tochitura de porc moldoveneasca, e un deliciu culinar. E de departe cea mai gustoasa si mai delicioasa reteta de, tochitura Moldoveneasca. Asa cum se
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
GULII UMPLUTE A LA STEAUA DUNARII.
- Carne tocata = � kg
- Gulii medii = 6 buc
- Orez = 50 gr
- Ulei Arpis, Sare, piper, 1 ceapa, marar, smantana 0,2 kg.
Mo
KURKUMA I MED PRIRODNI ANTIBIOTIK.
Kako se koristi kurkuma sa medom i �ta sve lije?i "zlatni med"
Kurkuma i med su savr�ena kombinacija za dobro zdravlje i to bukvalno u
1. Ceaiul de mu?e?el
Dezinfecteaz? ?i calmeaz? inflama?iile mucoasei bucale. Pentru carii ?i leziuni buco-linguale, se folose?te ceaiul de mu?e?el cald.
Pentru abcese ?i
1. Ceaiul de mu?e?el
Dezinfecteaz? ?i calmeaz? inflama?iile mucoasei bucale. Pentru carii ?i leziuni buco-linguale, se folose?te ceaiul de mu?e?el cald.
Pentru abcese ?i
Mai bine decât pizza. Doar radeți 3 cartofi. usor ieftin si delicios
MATERIALE NECESARE:
3 cartofi.
1 ceapă.
4-5 linguri de lichid.
Astazi pregatim Mancare de dovlecei la cuptor. Foarte usor de facut, fara prajeala, fara multa grasime, dar bun si la gust.
Ingrediente (pentru aprox 4 portii):
� 400 g
Mancare de pastai de fasole galbena cu rosii si usturoi, o reteta simpla, usor de facut, extrem de savuroasa si versatila. Cantitatile sunt orientative si le putem adapta in functi
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Mancarea sanatoasa TREBUIE sa fie si gustoasa! Tarta de neuitat, cu legume. | SavurosTV
Ingrediente:
morcov - 2 buc
cartofi - 2 buc
ceap? - 1 buc
ardei dulce -
Nu am mancat niciodata o mancare atat de delicioasa (Reteta Video)
????????? Cook with me: https://www.youtube.com/channel/UCp6kl9lEqXd0wg_OtKBEqgg/?sub_confirmation=1&annotat
Nu mai cauta alte retete, aceasta este reteta perfecta de pui la tigaie in sos bechamel! | SavurosTV
Ingrediente:
carne de pui - 800 g
ceap? - 1 buc
ciuperci - 250
Nu-i vei mai praji niciodata. Cum se ling toti pe degete din 3 dovlecei! Cookrate-Romania
Ingrediente:
dovlecei - 3 buc
La cuptor 15 min/180 C
ulei - 20 ml
sar
O bunatate ce TREBUIE gustata de fiecare.
Ingrediente:
ulei vegetal - 50 ml
carne de vit? - 500 g
ceap? - 2-3 buc
morcovi - 3 buc
cartofi - 4-5 buc
Pranz rapid cu putine ingrediente.
Ingrediente:
piept de pui - 1 buc
ceap? - 1 buc
ou? - 3 buc
sm�nt�n? - 200 ml
sare - � linguri??
piper negru - ? lin
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Mancarea Pandurilor
80 g de carnati oltenesti;
80 de g de carnati de porc;
70 g de toba;
100 g de muschi tiganesc;
150 g de pulpa de porc
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta perfecta care te va convinge ca doar asa se gatesc cele mai suculente pulpe de pui! Cookrate-Romania
Ingrediente:
pulpe de pui - 1 kg
sm�nt�n? - 200 g
ceap? - 3
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in