Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Subscribe
https://youtube.com/channel/UCheCZoembq7qwCWmYYaTVCw
#retetadragostei
#Aboneazate
#serialeturcesti
#Filmeturcestisubtritrateinromana
Mancare de castraveti murati cu carne de pui este prima mancare pe care o prepar cand desfac primul borcan de castraveti in saramura.
Nu folosim castraveti murati in otet, deo
Mancare de gogonele putem prepara fara carne, sau cu orice fel de carne dorim : de pui, curcan, porc, vita, oaie sau miel.
Gogonelele fac parte din categoria legumelor verzi,
Mancare de gutui preparam in fiecare toamna, nu numai pentru gustul deosebit de bun, care ne aminteste de mancarea bunicii, ci si pentru ca gutuile au foarte multe proprietati bene
Mancare de praz cu masline este extrem de gustoasa, usor de preparat si plina de beneficii pentru intreg organismul, datoratae atat prazului, cat si maslinelor, care ne ofera din
Mancare de rosii cu carne de porc este una dintre cele mai gustoase mancaruri, nu ati mancat ceva mai gustos !
Se prepara extrem de usor si o putem servi cu paine sau cu mamal
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
"Descopera traditiile culinare romanesti!" este un proiect de responsabilitate sociala derulat de Russenart Communications in perioada februarie -- decembrie 2013, timp de noua lun
"Descopera traditiile culinare romanesti!" este un proiect de responsabilitate sociala derulat de Russenart Communications in perioada februarie -- decembrie 2013, timp de noua lun
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta munteneasc?: Zabic
Re?eta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice,
Reteta munteneasc?: Zabic
Re?eta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice,
Ast?zi v? prezent?m o re?et? fenomenal? de cl?tite coreene � pancakes, care o s? v? �nc�nte cu aroma ?i savoarea lor. Sunt ni?te cl?tite deosebite, cu o textur? super fin? ?i pufoas?,
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Omleta este micul dejun preferat al sotului meu. Daca ii fac si un ceai marocan cu menta este cel mai fericit. Am incercat tot feluri de combinatii, insa sotul meu are o singura pr
Reteta originala pentru cojile / blatul de prajituri indiene din retetarul de cofetarie, este diferita fata de binecunoscutul pandispan sau blat de tort, prin proportia ingrediente
Reteta perfecta care te va convinge ca doar asa se gatesc cele mai suculente pulpe de pui! Cookrate-Romania
Ingrediente:
pulpe de pui - 1 kg
sm�nt�n? - 200 g
ceap? - 3
Reteta Prajitura cu morcovi
Reteta : http://www.jamilacuisine.ro/prajitura-cu-morcovi-reteta-video
Pentru mai multe retete culinare video urmareste-ne pe :
http://
â–º SUSÈšINEM FERMIERUL ADRIAN AICI:
1. https://www.patreon.com/user?u=68744851
2. PayPal : http://paypal.me/FermierulAdrian
3. Cont IBAN RO57 RZBR 0000 060
â–º SUSÈšINEM FERMIERUL ADRIAN AICI:
Mă găsești pe Instagram: https://www.instagram.com/fermierul_adrian/
Mă găsești pe Facebook: https://www.fac
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta face parte din programul de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu bra
Reteta veche descoperita in caietul bunicii � prajitura cu crema extrem de fina si blat puhav! Cookrate-Romania
Ingrediente:
pentru aluat:
f?in? - 400 g
unt - 200 g
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Placinta impaturata
� Faina Gold Maya
� Apa
� Sare
� Dulceata/ branza
� Untura (unsoare )
Un aluat simplu din f?in? Gold Maya, ap? ?i sare (cocie), ca
Placinta impaturata
� Faina Gold Maya
� Apa
� Sare
� Dulceata/ branza
� Untura (unsoare )
Un aluat simplu din f?in? Gold Maya, ap? ?i sare (cocie), ca
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Mancare de Spanac cremos, reteta scrisa aici: https://www.bucataras.ro/retete/mancare-de-spanac-cremos-86372.html
Aboneaza-te la canalul Youtube Culinar Show pentru a afla si al