Dac? �?i place canalul nostru ?i vrei s? ne sus?ii, ne po?i face cinste cu o cafea ???? Intr? pe pagina noastr? de Patreon https://www.patreon.com/eggmayostudios
Pescuim cu Aurel Stanca, de la Berzeasca, pescar adev?rat care a b?tut fiordurile Norvegiei la pescuit. A colindat lumea �n lung ?i �n lat cu undi?a, dar tot pe malul Dun?rii se simte
Edi?ia emisiunii Sarea �n bucate, de pe TVR3, �n care Uica Mihai ne-a prezentat re?ete tradi?ionale din Banat: �zam? de g?in? ca la bunica� ?i paprica?.
http://www.facebook.com/fant
V? plac bucatele care se prepar? u?or ?i la fel de simplu le pute?i personaliza? Tarta de legume la tigaie este ceea ce c?uta?i! Pute?i completa aceast? tart? cu legumele preferate
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communicati
RETTA SCRISA AICI: https://retetelemihaelei.com/cornulete-fragede-cu-untura-de-porc-si-vin-alb-reteta-din-1934/
Aceasta este o reteta de cornulete fragede cu untura dintr-o ca
Sear? de ajun de Cr?ciun cu to?i ai casei �n jurul bradului, cu bucate aburinde �n cuptor ?i colind?tori la u??. Acesta este tabloul idilic al unei seri adev?rate de ajun de cr?ciun,
Anul acesta vreau sa va invit la un Craciun chiar la Vatra Neamului, in spirit traditional boieresc moldovenesc.
In timp ce pe focul din vatra se coc placinte si alivenci, poti
Este iubit? pentru muzica ei, dar ast?zi o s? descoperi?i o alt? latur? a Vl?du?ei Lup?u, cea de chef! Frumoasa artist? ne-a invitat �n buc?t?ria ei s? ne arate ce bucate delicioase
Aceste turte cu ca?caval fac parte din categoria bucatelor u?oare ?i rapide, care se fac dintr-un minim de ingrediente. Sunt at�t de bune, �nc�t ar fi p?cat s? rata?i re?eta ?i s? nu o p
Cu siguran?? nu a?i preparat astfel de conserve pentru iarn?. V? prezent?m o re?et? incredibil? de ardei �n sos de mu?tar, o gustare deosebit? pentru iarn?. Ardeii se prepar? foarte
C�nd nu ave?i posibilitatea s? prepara?i bucate care necesit? mult timp ?i ingredintele c?rora sunt destul de costisitoare, v? vine �n ajutor omleta cu cartofi pr?ji?i. Are un gust raf
(🔔) Abonează-te la HeyKids ▶ http://bit.ly/heykids-subscribe pentru desene animate noi in fiecare saptamana!
Urmareste noul nostru desen animat, bazat pe indragita fabula pe
Cu siguran?? to?i amatorii bucatelor din legume vor fi �nc�nta?i de aceste tarte din legume cu ca?caval ?i p?trunjel. Fiind s??ioase ?i s?n?toase, tartele sunt potrivite pentru zilele
Cu siguran?? to?i amatorii bucatelor din legume vor fi �nc�nta?i de aceste tarte din legume cu ca?caval ?i p?trunjel. Fiind s??ioase ?i s?n?toase, tartele sunt potrivite pentru zilele
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
RETETA SCRISA AICI: https://retetelemihaelei.com/secrete-pentru-ciorba-de-perisoare/ Va salut dragilor. Astazi avem in meniu ciorba de perisoare. Reteta pentru ciorba de perisoare
Sunt cateva secrete care fac reteta de ostropel de pui cu usturoi foarte buna. Le-am gasit in carti de bucate de pe vremea bunicii. Ostropelul se poate face cu orice carne de pasar
Ingrediente
- ceafa de porc 230 gr
- ulei Arpis 150 gr
- sare, piper
- boia de ardei dulce
Ingrediente:
- ceafa de porc 230 gr
- ulei Arpis 150 gr
- sare, piper
- boia de ardei dulce <