Cimbrul cu Miere de Albine - Cel Mai Bun Leac Natural pentru Pl?m�ni ?i Infec?iile Respiratorii
Atat mierea, cat si cimbrul sunt cunoscute si apreciate ca fiind remedii
#cimbru #cimbrisor
Ce pamant folosim in gradina?
O parte nisip sau mrani??, o parte pamant de telina si doua parti turba.
Cum am infiintat o gradina cu caset
Fie ca o incerci ca pe o reteta de post sau ca pe o reteta vegana, concluzia retetei de ostropel cu ciuperci si mamaliga este ca trebuie sa o incerci! Aceasta reteta de ostropel de
Astazi vom face impreuna dovlecei cu ou si iaurt la cuptor, cea mai buna reteta de dovlecei. Este o reteta sanatoasa, foarte usor si rapid de facut, dar absolut savuroasa. Poate fi
1. Ceaiul de mu?e?el
Dezinfecteaz? ?i calmeaz? inflama?iile mucoasei bucale. Pentru carii ?i leziuni buco-linguale, se folose?te ceaiul de mu?e?el cald.
Pentru abcese ?i
1. Ceaiul de mu?e?el
Dezinfecteaz? ?i calmeaz? inflama?iile mucoasei bucale. Pentru carii ?i leziuni buco-linguale, se folose?te ceaiul de mu?e?el cald.
Pentru abcese ?i
Astazi pregatim Mancare de dovlecei la cuptor. Foarte usor de facut, fara prajeala, fara multa grasime, dar bun si la gust.
Ingrediente (pentru aprox 4 portii):
� 400 g
Mancare de pastai de fasole galbena cu rosii si usturoi, o reteta simpla, usor de facut, extrem de savuroasa si versatila. Cantitatile sunt orientative si le putem adapta in functi
C�teva sfaturi legate de plantarea ?i �ntre?inerea plantelor aromatice.
Vorbim despre cimbru, rozmarin, salvie, lavand? ?i oregano :)
#cimbru #rozmarin #salvie #lavanda #ore
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Ingrediente:
� 1 kg de castraveti murati (in saramura);
� 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
� 3 cepe;
� 1 pahar de bulion de rosii ingrosat cu faina Arpis;
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
10 ardei, 1 morcov, 1 ceapa, 2 linguri sos de rosii, verdeata o legatura, sare 1 lingurita, piper, cimbru, carry, coriandru, oregano. 80 ml ulei, 250g orez.
Cartofi 300g,sare