Nu am mancat niciodata o mancare atat de delicioasa (Reteta Video)
????????? Cook with me: https://www.youtube.com/channel/UCp6kl9lEqXd0wg_OtKBEqgg/?sub_confirmation=1&annotat
Nu-i vei mai praji niciodata. Cum se ling toti pe degete din 3 dovlecei! Cookrate-Romania
Ingrediente:
dovlecei - 3 buc
La cuptor 15 min/180 C
ulei - 20 ml
sar
O bunatate ce TREBUIE gustata de fiecare.
Ingrediente:
ulei vegetal - 50 ml
carne de vit? - 500 g
ceap? - 2-3 buc
morcovi - 3 buc
cartofi - 4-5 buc
Dac? v? dori?i un mic dejun mai deosebit, atunci v? propunem s? �ncerca?i aceast? re?et? �n stil afgan. Ou?le ochiuri cu cartofi ?i ro?ii preparate astfel se aseam?n? foarte mult cu sh
Am �ncercat mai multe re?ete de pui �ntreg la cuptor, dar aceasta este nemaipomenit de delicioas?. Carnea este at�t de suculent?, �nc�t se tope?te �n gur?. Pute?i servi puiul cu o salat? sau c
Am �ncercat mai multe re?ete de pui �ntreg la cuptor, dar aceasta este nemaipomenit de delicioas?. Carnea este at�t de suculent?, �nc�t se tope?te �n gur?. Pute?i servi puiul cu o salat? sau c
Piureul de cartofi poate fi preparat de orice gospodin? dup? bunul plac. Poate fi preparat �n numeroase variante - cu unt, margarin?, ceap?, sos, br�nz?, morcovi, �ns? noi v? propunem o
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? �Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n par
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Re?eta face parte din a doua edi?ie a programului de educa?ie culinar? "Descoper? tradi?iile culinare rom�ne?ti" derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications �n part
Reteta perfecta care te va convinge ca doar asa se gatesc cele mai suculente pulpe de pui! Cookrate-Romania
Ingrediente:
pulpe de pui - 1 kg
sm�nt�n? - 200 g
ceap? - 3
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara "Descopera traditiile culinare romanesti!" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera traditiile culinare romanesti!� derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Re?eta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara �Descopera tradi?iile culinare romane?ti!� derulat de agen?ia de rela?ii publice, Russenart Communications in
Ciorba de vacuta cu smantana si ardei iute este printre preferatele sotului meu, impreuna cu ciorba de perisoare si ciorba de burta. Fiind o ciorba cu cartofi, bors si multe legum
Tocani?? de mangali?a cu varz? murat?
Ingrediente
� 1 kg carne de mangali?a
� 10 dkg untur? de mangali?a sau ulei Arpis
� 2 cepe ro?ii
� 1,5 kg varz? mur
Tocani?? de mangali?a cu varz? murat?
Ingrediente
� 1 kg carne de mangali?a
� 10 dkg untur? de mangali?a sau ulei Arpis
� 2 cepe ro?ii
� 1,5 kg varz? mur