In cautarea adevarului(16.05.2022) - Editia 641 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(16.05.2022) - Editia 641 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Vlad, un barbat cu o viata foarte complicata. Foarte tanar fiind, s-a casatorit si a devenit tatal unei fetite frumoase si destepte, Alexa. Lucrurile s-au complicat in urma cu doi ani, cand mama micutei, nemultumita de viata ei, a plecat in lume fara urma. De atunci Vlad are grija aproape zilnic de Alexa, foarte rar fiind ajutat de bunicul fetei in casa caruia locuiesc cu totii. Tanarul nostru spera ca isi va gasi pe cineva cu care sa isi petreaca tot restul vietii, dar mai ales..sa-l accepte cu tot cu copil. Nu e usor, iar in cele din urma, presata de faptul ca Vlad este tata, iubita lui il paraseste. Acesta noua lovitura il face pe Vlad sa creada ca viata lui este sfarsita, dar oricat de suparat ar fi, el are niste responsabilitati.
    Atitudinea si vorbele urate ale tatalui lui Vlad, bunicul Alexei, care nu o prea suporta pe micuta, ii accentueaza depresia tanarului tata. Nicio raza de soare nu mai are puterea sa strabata norii, dar speranta inca exista, iar la un moment dat Vlad intalneste o alta fata, noua lui colega de munca. Dupa cateva intalniri, colega de la munca si Vlad ajung sa fie impreuna. Mara nu stie inca ca Vlad are un copil, insa oare ce va face cand va afla?
    In cele din urma apare in peisaj si mama Alexei, Oana. Tanara a uitat ca are un copil, nici macar nu vrea sa auda de ea. Are o viata, spune ea. Vlad se afla intr-o mare incurcatura, pierderea Marei ar fi pentru el o lovitura si mai grea. Povestea se complica, iar adevarul iese pana la urma la iveala, dar oare ce decizie va lua Mara?
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#16#05#2022#editia#641#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up