In cautarea adevarului(14.04.2022)- Editia 619 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(14.04.2022)- Editia 619 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Victoria, studenta. Aceasta provine dintr-o familie modesta, mama lucreaza ca gestionar al unei afaceri mici, iar tata ca sofer pe o autoutilitara. Salariile parintilor sunt mici si din pacate.. Victoria este la varsta la care nevoile neimplinite genereaza frustrari ce pot fi agravate de context.
    Victoria incearca din greu sa-si gaseasca un loc de munca, insa nu orice loc de munca, ci unul bine platit.
    Tanara este discriminata de colega rebela si bogata de la facultate. Ca adolescent este greu sa accepti ca unii au, iar altii nu, si cu toata intelegerea de care este capabila, in unele momente.. Victoria cedeaza.
    Facem cunostinta si cu Daniel, barbat galant, care o curenteaza pe tanara si naiva fata. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar de acolo..lucrurile incep sa se complice.
    Daniel are privirea barbatului cu experienta, iar asta ridica niste semne de intrebare, insa Victoria este atat de coplesita de primirea unui cadou scump, incat este ferm convinsa ca ea nu mai poate sa fie iubita unui simplu baiat precum Aurel, asa ca decide sa se desparta de el printr-un mesaj. Are nevoie de niste schimbari in viata, spune tanara, iar pentru asta, Elena, buna ei prietena, este gata sa o ajute.
    Transformarea a inceput, iar visul Victoriei la o viata fara griji incepe sa prinda putin contur. Totul tine insa de relatia fetei cu Daniel, barbatul care deja a impresionat-o pe tanara noastra.
    In cele din urma totul se complica, iar adevarul despre Daniel iese la iveala. Totul a fost un joc, iar deznodamantul este extrem de socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#14#04#2022#editia#619#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up