In cautarea adevarului(18.04.2022)- Editia 621 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(18.04.2022)- Editia 621 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Mihnea, elev in clasa a 12-a. Se poate spune despre el ca este un copil model. Nu a creat probleme parintilor, dar apropierea bacalaureatului aduce destul de multa tensiune in casa. Tatal lui Mihnea, Paul, priveste lucrurile mai relaxat, insa mama baiatului, Roxana, pune constant presiune pe adolescent. Din viata acestuia face parte activ si bunicul lui, mereu la curent cu probleme nepotului, asa ca venit in vizita ii da bani acestuia pentru a se distra si a lasa cartea pe locul doi.
    Cu o usoara selectie putem spune ca sfaturile bunicului nu sunt neaparat rele, dar ele nu sunt deloc compatibile cu felul in care vede Roxana lucrurile. Despre ea mai putem spune ca este intr-un stres continuu, fapt pe care Paul nu-l prea intelege, iar de aici pornesc anumite tensiuni.
    Atentia acordata unui adolescent este estentiala, dar parca registrul in care are loc discutia dintre parinti nu este tocmai potrivit, insa Roxana ramane la fel de concentrata considerand ca supravegherea trebuie sa fie una foarte stricta.
    Mihnea incepe in cele din urma sa ascunda multe lucruri mai ales de mama lui si intra intr-o belea, chiar daca vina nu prea este a lui. Ajuns acasa cu corpul plin de vanatai, mama acestuia ramane socata. In cele din urma aflam ca Roxana are o relatie la locul de munca, adica un amant. Socul este si mai mare pentru Mihnea cand aude ce face mama lui, iar de aici..totul se complica.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#18#04#2022#editia#621#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up