In cautarea adevarului(12.05.2022) - Editia 639 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(12.05.2022) - Editia 639 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Ciprian. De multi ani acesta este patronul unei firme prin care a castigat foarte multi bani. De ei s-au bucurat din plin sotia lui, amatoare de lucruri scumpe, blanuri sau vacante exotice, si fiul sau, George, care pentru ca nu a mai vrut sa stea cu parintii, a ales sa faca o facultate la Iasi, doar ca de cand a revenit acasa nu mai are chef de nimic.
    Ciprian a pierdut de mult controlul asupra familiei sale si toate eforturile facute de el pana acum, care se traduc in bani la discretie, sunt interpretate de sotie si de baiat ca fiind niste lucruri ce i se cuvin fara discutie. Stresul de la munca, neimplinirea personala, durerea ca nu este respectat de familie, toate acestea s-au adunat si acum isi spun cuvantul. Acesta ascunde secrete tulburatoare, care se pare ca acum il ajung din urma.
    Vom cunoaste in cele din urma inca un personaj in aceasta poveste complicata, pe Diana, care lucreaza la cafeneaua pregerata de Cirprian. Tanara si-a dat seama ca barbatul a cam inceput sa o placa, mai ales ca ii un basis generos, bacis care in cele din urma este descoperit de mama tinerei. De aici si pana la un scandal monstru intre mama si fiica a mai fost doar un mic pas. Diana si Angela, mama ei, au o legatura foarte puternica. Singure au razbit prin greutatile vietii si ele nu au fost putine.
    In cele din urma aflam ca Angela si Ciprian se cunosc de foarte mult timp, iar Diana este .. fata lui Ciprian, adevar pe care si el il stie. Totul iese pana la urma la iveala, iar deznodamantul este .. socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#12#05#2022#editia#639#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up