In cautarea adevarului(10.06.2022) - Editia 660 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(10.06.2022) - Editia 660 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Geanina, o femeie in varsta de 50 de ani, ramasa vaduva, cu doi copii, inca de cand era tanara. Sotul ei a decedat intr-un accident de masina cu 15 ani in urma. In toti acesti ani, importanti pentru ea au fost doar copiii, educatia lor si grija de a nu le lipsi nimic. Altfel spus, rolul de mama singura a fost foarte dificil, pana in urma cu un an cand ea si-a refacut viata. Roxana, fiica ei, este obraznica si isi ignora mama, care se pare ca nu mai are autoritate asupra ei. Vom face cunoscutinta si cu iubitul Roxanei, mult mai in varsta decat ea. Geanina, ajunsa la dispersare, il alunga pe "iubi" facand un circ de toata frumusestea. Circul dintre mama si fiica continua si acasa. Nici Andrei, fiul Geaninei, nu este usa de biserica. La fel ca sora lui, tanarul are un comportament agresiv fata de mama lui, asta pentru ca a indraznit sa isi refaca viata.
    Desi Roxana l-a crezut dusman pe Claudiu..acesta ajunge sa-i fie complice in momentele in care vine acasa tarziu. Desi o invata ceea ce trebuie, acesta alimenteaza rebeliunea Roxanei. Oare Claudiu va ajunge sa-l atraga de partea lui si pe Vlad?
    Totul se complica cand Geanina vrea sa-l dea afara pe Claudiu, insa copiii, desi la inceput suparati, fac tot posibilul sa-i impace. Daca vor reusi, asta veti afla spre sfarsitul materialului.
    Deznodamantul este .. socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#10#06#2022#editia#660#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up