In cautarea adevarului(07.06.2022) - Editia 657 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(07.06.2022) - Editia 657 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Mitica si Silvia, casatoriti de 30 de ani. Au o firma prospera de piese auto si doi baieti mari, Andrei, de 30 de ani si Aurelian, 28 de ani, ambii necasatoriti. Sunt o familie cu stare materiala foarte buna, insa ce ne facem cand sotul, domnul Mitica, este un aventurier. Acesta este motivul pentru care la inceput il veti vedea insotit de tanara sexy, Aurora, cu care chiar are o relatie in toata regula. Sotia, doamna Silvia, se decide sa ia masuri drastice, iar ajuns acasa, Mitica gaseste usa incuiata.
    A doua zi la birou..Aurora il asteapta relaxata, poate prea relaxata, asta pentru ca Mitica a ales. A ales sa ramana cu sotia lui. Ei bine, Aurora nu va lasa situatia in defavoarea ei si are de gand sa se razbune. Decide sa-si indrepte atentia spre unul dintre cei doi fii ai lui Mitica, Aurelian. Si Andrei cade victima planului Aurorei. E clar ca ea urmareste ceva, dar ce? Care sa fie planul pana la final?
    Aurora joaca la doua capete. Ambii fii ai lui Mitica au cazut prada planului diabolic al tinerei. Ei pluseaza cu bani, ea cu ce vor ei. Diferenta este ca Aurelian o place sincer pe tanara, iar Andrei o vede ca pe o distractie de scurta durata. Totul se complica cand cei doi frati afla ca impart aceeasi femeie, pe Aurora. Continuarea povestii si deznodamantul este .. socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#07#06#2022#editia#657#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up