In cautarea adevarului(28.06.2022) - Editia 672 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(28.06.2022) - Editia 672 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Sandu si Nela Iordan, doi soti ce abia traiesc de pe o luna pe alta. Sandu este maestru lacatus la o firma care se ocupa cu mentenanta instalatiilor, iar Nela este casnica. Impreuna au o fiica, Ana, care de trei ani tot spera sa-si ia examenul de bacalaureat.
    Salariul lui Sandu nu mai ajunge pentru a tine in carca toata casa, asa ca Nela, sotia lui, este trimisa la munca. De ce i-a fost frica, de aia nu a scapat. Disperata din aceasta cauza, Nela simte nevoia sa i se planga prietenei ei Maria.
    Rupta complet de realitatea sociala, fara o zi de munca si fara scoala suficienta, Nela nu prea stie care sunt formalitatile unei angajari. Desi a avut mare noroc sa fie angajata, ca femeie de serviciu, doar gandul ca munceste o nemultumeste pe Nela. Chiar daca mai trec cateva zile in campul muncii, nu se poate acomoda la serviciu si incepe deja sa dea rateuri, doar ca un coleg de la munca este pe cale sa o scoata pe Nela din aceasta situatie complicata. Veti vedea in material despre ce este vorba.
    Toate ca toate, dar la 50 de ani ne asteptam la putina decenta din partea Nelei, insa ea, vrajita de banii colegului ei, accepta sa se intalneasca cu el. Totul iese, insa, la iveala, iar deznodamantul este extrem de socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#28#06#2022#editia#672#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up