In cautarea adevarului(13.05.2022) - Editia 640 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(13.05.2022) - Editia 640 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Ana, care isi face bagajul pentru a pleca de acasa, asta din cauza surorii iubitului ei, Mihai.
    Mihai este inca prea legat de sora lui pentru a putea lua in calcul sa se mute doar cu Ana, asa ca ea nu are de ales. Alege sa plece considerand ca este mult mai sanatos asa pentru ea, desi nu asta isi doreste de fapt. Tanara este ferm convinsa ca totul i se trage de la Elena, cumnta ei, care pare si ea afectata de ceea ce se intampla chiar si in momentele de relaxare pe care le petrece cu Bogdan, iubitul ei. Tanara nu este inca pregatita sa se rupa de fratele ei, iar Ana considera ca a asteptat suficient de mult pentru ca iubitul ei sa-i arate ca are intentii serioase cu ea. Cert este ca din toata aceasta poveste este Mihai, insa nici nu stie ce-i pregateste Ana, fosta lui iubita acum, care se va razbuna atat pe el, cat si pe sora lui.
    Ajunge in cele din urma la sala, iar ca antrenor il are pe Bogdan, iubitul Elenei. Cei doi ajung si in pat, acesta fiind planul de razbunare pus la cale de Ana, plan care la un moment dat va fi aflat atat de Elena, cat si de Mihai. De aici lucrurile se complica, iar deznodamantul este .. socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#13#05#2022#editia#640#sezonul#3#luni#vineri#de#la#00#kanal#d

arrow_drop_up