In cautarea adevarului(30.06.2022) - Editia 674 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(30.06.2022) - Editia 674 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Silvia si Bebe Codin. Cei doi sunt casatoriti de 30 de ani si inca au o casnicie foarte buna. Sarcinile sunt impartite foarte clar in familia Codin. Bebe e un casnic exemplar..care isi iubeste sotia si se bucura de un trai foarte bun datorita nevestei lui, Silvia, o femeie de afaceri de succes, dar din pacate..foarte ocupata. Servil si plin de verva, simpaticul Bebe este dedicat 100% frumoasei si bogatei lui sotii.
    Norocul ii surade lui Bebe, in cele din urma. O vom cunoaste si pe Reli, care ramasa singura in parcare in urma unor discutii aprinse cu iubitul, se consoleaza in bratele lui Bebe. Acesta nu ascunde faptul ca este insurat, iar Reli nu prea are o problema cu asta. Important pentru ea este sa plece de la el cu buzunarele pline, insa ce se va intampla cand sotia vine acasa din delegatie?
    Aflam totusi ca Bebe are mai multe amante. Totul se complica cand a doua amanta se aliaza cu sotia..iar deznodamantul este extrem de socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#30#06#2022#editia#674#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up