TOP 20 FILME DE RAZBOI/ACTIUNE

  • In acest videoclip va prezint TOP 20 Filme de Razboi / Actiune.
    Din punctul meu de vedere, acestea sunt cele mai bune filme de razboi si actiune din toate timpurile. Daca esti fan al filmelor de razboi nu trebuie sa ratezi aceste capodopere cinematografice.
    In majoritatea dintre aceste filme actiunea se petrece in timpul celui de-al doilea razboi Mondial, primul razboi Mondial si in timpul razboiului din Vietnam. Toate aceste filme au o distributie colosala, cu actori de top si regizori care si-au lasat amprenta in domeniul cinematografic. Multe dintre aceste filme sunt bazate pe fapte reale, povesti reale.
    Am adaugat in acest top, atat filme de razboi clasice cat si filme de razboi noi care au fost lansate recent. Toate filmele au scene memorabile, actori extrem de buni si toate elementele ce alcatuiesc un film epic. Din punctul meu de vedere toate dintre aceste filme meritau o nota mult mai mare pe iMDB .
    ***** ACESTA ESTE UN TOP PERSONAL *****
    Nu uitati sa va ABONATI pentru mai multe videoclipuri si daca v-a placut acest videoclip , nu uitati de LIKE si SHARE . Va multumesc!
    Melodie fundal :
    Crusade - Video Classica by Kevin MacLeod este licentiata �n baza unei licente Creative Commons Attribution license (creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
    Sursa: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?iUSUAN1100884
    Artist: incompetech.com/

    Category : Filme cinema

    #top#20#filme#de#razboi#actiune

arrow_drop_up