CEL MAI BUN TRATAMENT NATURAL ÎMPOTRIVA PICIOARELOR UMFLATE

  • ► SUSȚINEM FERMIERUL ADRIAN AICI:
    1. www.patreon.com/user?u=68744851
    2. PayPal : paypal.me/FermierulAdrian
    3. Cont IBAN RO57 RZBR 0000 0600 2234 8846
    Mă găsești pe Instagram: www.instagram.com/fermierul_adrian/
    Mă găsești pe Facebook: www.facebook.com/Fermierul-Adrian-101951318523276
    Mă găsești pe TikTok: www.tiktok.com/@fermieruladrian?lang=en
    Îți place acest gen de conținut?
    👍 Dă-mi un like (ajută mai mult decât crezi)
    💬 Ai întrebări? Lasă un comentariu!
    ❤️ Dacă citești descrierea asta... probabil că merită să te abonezi :)
    Dragi prieteni cine are placerea, ma poate ajuta cu un fallow pe Instagram si pe Facebook.
    Acolo sunt activ o mare parte din zi si oricine doreste poate lua legatura cu mine sa discutam.
    Va multumesc in avans pentru ajutor!
    Haideti sa ne adunam si sa formam cea mai mare familie de Fermieri si iubitori si crescatori de animale din Romania!
    Picioarele umflate sunt caracterizate de acumularea de lichide la nivelul picioarelor. Colecţia de lichid în exces oriunde în corp este cunoscută sub numele de edem. Tot membrul inferior sau doar o parte a acestuia poate fi mai mare decât normal.Umflarea picioarelor poate fi nedureroasă sau poate fi însoţită de o varietate de simptome inclusiv vânătăi, prurit (mâncărime), durere, amorţeală, eritem (roşeaţă), rigiditate sau sensibilitate.
    În ultima perioadă de timp, tot mai multe persoane de diferite vârste, atât bărbaţi, cât, mai ales, femei, acuză simptome agravante de inflamare a picioarelor (edeme), îndeosebi la nivelul gleznelor şi al gambelor, cu extinderi treptate şi în alte părţi ale corpului – pe coapse, pe pleoape, în zona din jurul ochilor şi pe partea dorsală a mâinilor (pernuţe) şi a labelor picioarelor.
    Edemele de la membrele inferioare se află în strânsă legătură cu excesul în greutatea corporală şi apar mai frecvent în a doua jumătate a zilei, fiind favorizate de statul prelungit în picioare (ortostatism). La nivelul pleoapelor şi a cearcănelor, edemele apar mai frecvent dimineaţa, la femei care suferă de anumite tulburări circulatorii la nivelul venelor.
    Ţesuturile subcutanate ajung să fie îmbibate cu excese fluide, fapt constatat la apăsarea cu degetul pe aceste zone moi, cu piele lucioasă şi nedureroasă; după apăsare rămâne o amprentă persistentă, mai deschisă la culoare precum şi o uşoară înfundare trecătoare a pielii.
    Un tratament pentru picioare umflate și obosite eficient poate consta în diverse soluții naturiste la care poți apela pentru a scăpa de acest disconfort. Picioarele pot fi umflate în zona călcâiului și a gleznei, în partea superioară a tălpii, spre degete etc. Regiunea respectivă poate fi sensibilă la atingere, dureroasă. Uneori, picioarele sunt atât de umflate, încât nu mai încap în pantofi, deși aceștia au mărimea potrivită.
    Vita de vie rosie Bio, in cazul picioarelor umflate si grele, probleme circulatorii la menopauza, hemoroizi, impotriva crampelor musculare la picioare, insuficienta venoasa cronica

    Category : Sanatate

arrow_drop_up