Mudra - magia care ne-a fost ascunsă 🤞🏻 7 mudre care vor spori energia în organism

  • Mudra - magia care ne-a fost ascunsă 🤞🏻 7 mudre care vor spori energia în organism
    De ce gesturile lui Buddha, Hristos și Serafim de Sarov coincid cu atâta precizie?
    Ar putea fi o coincidență?
    **Și iată că, dintr-un motiv oarecare, gesturile coincid. Dar acestea nu sunt doar niște portrete sau sculpturi obișnuite. Sunt icoane, reprezentări ale zeilor, sfinților.
    Cu siguranță, în spatele tuturor acestor gesturi se află ceva foarte important. Altfel, nu ar fi fost reprezentate de-a lungul secolelor și chiar mileniilor.
    Dar atunci – ce înseamnă ele exact? Cum acționează? Și care este mecanismul acestei acțiuni? De ce este atât de important – cum sunt strânse exact mâinile?
    Cine a înțeles deja despre ce este vorba, apăsați pentru încălzire un deget în sus sub acest videoclip și vă recomandăm să urmăriți acest videoclip până la sfârșit. Vă vom arăta cum puteți să vă controlați starea prin intermediul unor mudre simple.
    În hinduism și budism, această aranjare simbolică a palmelor și degetelor mâinilor se numește mudre (din sanscrită „pecete”, „semn”).
    Acestea sunt adesea folosite în timpul meditației. Iar, de exemplu, în Japonia, fără mudra Namaste nu va începe niciun meci de karate.
    Mudra sunt adesea numite limbaj al gesturilor. Strict vorbind, în yoga, mudre sunt considerate nu numai diferitele gesturi ale mâinilor, ci și poziția corpului, a ochilor, a diafragmei și așa mai departe.
    Toți ne amintim de înțelepciunea populară rusă – „Totul este în mâinile omului”. Și, desigur, toată lumea înțelege că această frază are nu numai un sens direct.
    Dar, interesant, aceasta o caracterizează foarte precis pe mudre.
    În India, China, Coreea și alte țări ale Orientului, cu mai multe milenii în urmă, s-a învățat să se folosească puterea vindecătoare a mudrelor. În vechile tratate vedice se spune că, folosindu-le, o persoană poate nu numai să scape de multe boli și să mobilizeze forțele de apărare ale organismului, ci și să se ridice la o treaptă mai înaltă a dezvoltării spirituale. Iar pe măsură ce practica se stăpânește, să învețe să influențeze evenimentele vieții sale și chiar spațiul. Adevărat, pentru aceasta este necesar să poți controla fluxurile energetice.
    Sună fantastic. Mai degrabă, chiar mai mult ca un basm de magie. Adică, se pare că este suficient să strângi degetele mâinilor în mod specific – și CREKS PEKS FECS! – totul se va întâmpla ca prin farmec!
    E greu de crezut? Și este complet de neînțeles cum funcționează?
    În timp ce scrieți în comentarii ce credeți despre asta, vom începe încet să ne dăm seama.
    Vom începe cu nivelul accesibil absolut oricărei persoane – impactul mudrelor asupra sănătății fizice.**
    Toate sistemele de sănătate din est (yoga, wushu, qigong și altele) se bazează pe armonie între starea fizică și spirituală a omului. Dar tocmai acest lucru a diferențiat întotdeauna și înțelegerea lumii strămoșilor noștri.
    Nu este un secret că pe mâini sunt situate numeroase canale, strâns legate de energia vitală a tuturor sistemelor și organelor noastre. Când închidem de o anumită manieră degetele mâinilor, se reglează toate fluxurile energetice interne, are loc un schimb informațional și energetic între cosmos și om.
    Adică, prin mudre, se poate redirecționa sau întări energia corpului pentru a îmbunătăți starea generală a organismului.
    Dar ce sunt aceste canale?
    Până de curând, știința a refuzat în mod categoric să asculte discuțiile despre biocâmp, energie, energie vitală și așa mai departe.
    Fiziologii au argumentat cam așa: în tot timpul existenței fiziologiei și medicinei, nimeni nu a descoperit astfel de canale sau, așa cum se mai numesc, meridiane, în corpul uman. Există sistemul circulator, sistemul limfatic, sistemul nervos și așa mai departe. Și fără canale.
    Desigur, s-au exprimat diferite versiuni. De exemplu, că pe degete se află o mulțime de terminații nervoase. Iar din moment ce fiecare deget este legat de un anumit organ, închizându-le, ne influențăm aceste organe.
    #mudra #mudras #tomița

    Category : Adevaruri Secrete

arrow_drop_up