Să nu uiți până diseară (2020) - Film integral

  • Urmăreşte integral filmul românesc "Să nu uiţi până diseară", o dramă lansată în 2020. Proaspăt liberat din închisoare după o condamnare pentru furt calificat, Bâtfoi recidivează pentru a-i oferi iubitei sale un inel de logodnă. Spre ghinionul său, barul pe care a ales să-l jefuiască se dovedește a fi unul de polițiști. Dar asta nu e cea mai mare problemă a lui. O descoperire macabră, în curtea polițistului jefuit, îl aduce pe Bâtfoi într-o situație fără ieșire.
    Filmul românesc "Să nu uiţi până diseară" a fost regizat de Camelia Popa, iar din distribuţie fac parte Alexandru Pop, Alin Panc şi Diana Niţu.
    Nu uita să distribui filmul prietenilor dacă ți-a plăcut! 🔥 youtu.be/5RKzOg2e_kA
    Urmărește-l pe Văru Săndel pe:
    ✔ Canalul Oficial de Youtube: goo.gl/3p8ZYG
    ✔ Facebook: www.facebook.com/VaruSandelOficial/
    ✔ Website: www.varusandel.ro
    În acest clip veți găsi: sa nu uiti pana diseara, filme romanesti, filme drama, varu sandel, varu sandel filme, filme romanesti noi, filme romanesti 2020, filme noi, filme integral, sa nu uiti pana diseara integral, drama, alexandru pop, diana nitu, alin panc, sa nu uiti pana diseara fil integral, sa nu uiti pana diseara film varu sandel, sa nu uiti pana diseara online, snupd, snupd online, snupd integral
    r
    Canal de youtube administrat de BrandTube Romania: www.brandtube.ro

    Category : Filme romanesti

    ##nu#uiț#acirc#ă#diseară#2020#film#integral

arrow_drop_up