Top 8 Alimente Care DIZOLVĂ Cheagurile de Sânge (în mod natural)

  • Organismul tău produce cheaguri de sânge în mod natural în fiecare zi pentru a-ți proteja vasele sanguine contra deteriorării. Totuși uneori aceste cheaguri nu se dizolva adecvat și pot crea blocaje în venele sau arterele tale / le pot înfunda.
    Care sunt riscurile, ce pot apărea în consecința inabilității organismului tău de a dizolva cheagurile de sânge în mod natural?
    Este foarte periculos: un asemenea fenomen poate opri curgerea de sânge către și de la inima ta, ceea ce poate cauza un atac de cord, un accident vascular cerebral (în cazul, în care cheagul de sânge se află lângă creierul tău) ori un embolism pulmonar, când cheagul se descompune și rămâne blocat în plămânii tăi. Dacă stai un timp îndelungat pe șezute, dacă ai greutate corporală excesivă, dacă ești însărcinată, dacă administrezi medicamente contraceptive, precum și dacă mănânci prea multe alimente inflamatoare, riscul tău de formare a cheagurilor de sânge se majorează. Totuși există anumite vitamine, substanțe minerale și alimente, ce îți ajută organismul să-și dizolve cheagurile de sânge în mod natural, acest proces fiind cunoscut sub denumirea de „fibrinoliză”. Anume acesta va fi subiectul filmulețului de astăzi.

    Category : Utile

arrow_drop_up