CĂRTURAN (2019) de Liviu Săndulescu - film online pe CINEPUB

 • Abonați-vă la CINEPUB Newsletter: cinepub.substack.com/embed
  Susține CINEPUB: cinepub.ro/sustine-cinepub/
  Cu puțin timp rămas de trăit, Carturan, un bărbat în vârstă de 60 de ani, încearcă să remedieze cele mai importante aspecte ale vieții sale.
  Sinopsis: Viaţa lui Cărturan, un bărbat de 60 de ani, este dată peste cap, când află că, din cauza unei boli incurabile despre care nu ştia nimic, mai are de trăit foarte puţin. Situaţia lui este şi mai complicată fiindcă îl are în grijă pe nepotul său orfan, în vârstă de 14 ani.
  În timpul pe care îl mai are de trăit, bărbatul vrea să rezolve două lucruri foarte importante pentru el: găsirea unui loc cât mai bun unde să locuiască nepotul lui până când va fi suficient de mare pentru a se descurca singur şi organizarea unei pomeni pentru sufletul său, aşa cum se obişnuieşte în zona din care provine, obicei care îl va aduce pe Cărturan în conflict cu preotul din localitate, care ţine să respecte rânduiala creştină.
  Când vede că lucrurile nu merg în direcţia dorită de el, Cărturan îşi dă seama că trebuie să facă unele alegeri neaşteptate.
  Regie: Liviu Sandulescu
  Distribuție: Teodor Corban, Dana Dogaru, Cristina Flutur, Adrian Titieni, Tudor Brătucu, Carmen Tănase, Iulia Lumânare, Sergiu Costache, Codin Maticiuc, Elvira Râmbu
  Scenariu: Liviu Sandulescu, Bogdan Adrian Toma
  Producător: Anca Puiu
  Imagine: Oleg Mutu
  Montaj: Ion Ioachim Stroe
  Sunet: Gustaf Berger
  Muzică: Hasan Nasser
  #cinepub #film #watchnow

  Category : Filme comedie romanesti

arrow_drop_up