The Omega Code p.1 [subtitrat in romana]

  • Pentru a descarca sutitrarea folositi urmatorul program: www.youtube.com/redirect?q=https://sites.google.com/site/crazyaaronsharma/home/youtube-videos-note/srtdownloader.zip?attredirects=0&d=1&redir_token=F4so-Wqd84c_5Va4VioXPOlrpCp8MTQwMzc0Mzc5MkAxNDAzNjU3Mzky
    Un film care prezinta un scenariu posibil al evenimentelor finale ce se vor petrece in lume, inspirat fiind de ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa. Aceasta carte a fost descoperita prin revelatie divina, apostolului Ioan, in ultimii ani ai vietii sale, fiind exilat pe insula Patmos. Intrucat filmul a fost realizat cu cativa ani in urma, anumite scenarii au fost gandite in lumina evenimentelor politico - economice de atunci. Astazi, ne dam seama, ca mijloacele prin care oamenii politici ai lumii, creeaza o lume globalizata, intr-un viitor imperiu mondial, sunt mult mai sofisticate, si deci mai usor de acceptat de catre guvernele lumii. Cum se intampla adeseori, viata "bate" filmul: suntem martorii unei realitati anticipate de Biblie, cu mai bine de 2000 de ani in urma. Ea va fi una cu mult mai sumbra decat orice imaginatie umana, deoarece va exista o dictatura mondiala, ajutata de un control total asupra populatiei planetei, control ce se va face prin intermediul CIP-urilor biometrice, adica a CIP-urilor implantabile in corpul uman.
    Aceste cipuri vor semnala prin intermediul satelitilor, prezenta oricarei persoane, in orice moment, in orice loc de pe planeta, prin antena pe care o contin.
    La fel, ascultarea oricarei conversatii si urmarirea activitatii oricarei persoane va fi posibila. Guvernul global, mondial, va avea instrumentul tehnologic "perfect", ce-i va da posibilitatea controlului absolut, asupra oamenilor.

    Category : Filme cinema

    #the#omega#code#1#subtitrat#romana

arrow_drop_up