In cautarea adevarului(12.04.2023) - Editia 793 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(12.04.2023) - Editia 793 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Maria si Albert. Cei doi s-au cunoscut la firma unde lucreaza si in prezent. Treptat, s-au indragostit si au ales sa se casatoreasca, iar in prezent au deja experienta unei casnicii de 4 ani. Avand clar stabilite prioritatile din viata lor, au decis ca nu este inca momentul pentru a avea copii pana nu isi construiesc o stabilitate financiara si sociala corespunzatoare. Maria mai are o sora, pe Liana, cu 5 ani mai mica, intoarsa din Anglia, locul in care si-a definitivat studiile si de unde a imprumutat un alt spirit ceva mai libertin decat al familiei ei.
    Cele doua surori locuiesc relativ aproape una de cealalta si si-au format obiceiul de a se intalni impreuna cu parintii la una dintre ele.
    Intre Albert si Liana este mai mult decat o simpla relatie de cumnat - cumnata. Cei doi au o relatie de ceva vreme, o relatie care implica sentimente si gelozie din partea ei. Au cazut de comun acord sa joace teatru si sa nu spuna nimanui despre sentimentele lor, asta pentru ca s-ar dezlantui iadul in secunda doi.
    Maria simte din privirile celor doi ca ceva se intampla, insa pana la proba contrarie alege sa taca si sa se concentreze pe munca.
    In cele din urma, ceea ce Maria credea se adevereste. Sotul si sora ei, oamenii pe care ii iubea cel mai mult, au o relatie, iar socul si suferinta resimtite sunt enorme.
    De aici, povestestea se complica si mai tare, iar cei doi soti au o confruntare fata in fata. Lovitura ce mai mare vine, insa, in momentul in care Liana o alunga pe Maria de la usa ei, spunandu-i ca nu o mai considera sora ei.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#12#04#2023#editia#793#sezonul#4#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up