In cautarea adevarului(11.04.2023) - Editia 792 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(11.04.2023) - Editia 792 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Sebastian si Aurora Barladeanu, casatoriti de 10 ani. Au impreuna un baietel, Eric, de 6 anisori, destept si carismatic.
    Aurora munceste foarte mult. Are doua joburi, desi Sebastian, ca arhitect, castiga foarte bine si ar fi capabil sa-si intretina familia. In plus, apartamentul in care locuiesc ii apartine lui Sebastian, fiind daruit de catre mama lui, Sofia, o femeie cu o personalitate puternica si poate putin cam prea implicata in viata de familie a fiului ei.
    Aurora se simte invadata de soacra ei, Sofia, care vrea sa isi impuna punctul de vedere atat in casnicie, cat si in casa fiului ei. Motivul este lesne de inteles, soacra vrea sa scape de nora, nora pe care nu o are la inima si o considera nepotrivita pentru Sebastian.
    Casnicia tinerei nu este echilibrata si armonioasa, ci dimpotriva, si asta din cauza sotului ei, care a cazut in patima unui viciu periculos, alcoolul.
    In timp ce Aurora se zbate sa tina casa si sa-si creasca copilul, Sebastian, pe langa patima jocurilor de noroc si a alcoolului, isi insala sotia.
    Problemele in viata Aurorei nu se opresc deloc, astfel ca intr-o alta zi ajunge la spital cu micutul Eric. Vestea bolii cade ca un trasnet asupra Aurorei. De aici, povestea se complica. Oare cum va primi Sebastian aceasta veste, va incerca el sa se schimbe pentru binele familiei?
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#11#04#2023#editia#792#sezonul#4#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up