In cautarea adevarului(13.04.2023) - Editia 794 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(13.04.2023) - Editia 794 | Sezonul 4 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Oana si Adrian Stanciu. Cei doi implinesc 8 ani de cand sunt casatoriti. Au si o fetita de 4 ani, Anastasia, frumoasa foc, isteata si plina de energie. Oana este frumoasa, are 28 de ani si lucreaza ca agent manager intr-o corporatie, iar Adi este inginer de profesie si are 35 de ani. Cu alte cuvinte, sotii Stanciu sunt tineri si in putere, au servicii bune, locuiesc intr-o casa frumoasa, iar viata i-a binecuvantat si cu un copil reusit. Deci, se contureaza premisele unei casnicii reusite si fara probleme de fond, doar aparentele ascund, de cele mai multe ori, o realitate ce poate surprinde neplacut.
    Casnicia celor doi soti este grav pusa sub semnul intrebarii. Comportamentul indiferent al Oanei ii trezeste suspiciuni lui Adi, care simte ca este inselat. Cum acest gand nu-i da pace, el gaseste ca este necesar sa caute de unul singur raspunsuri la intrebarile lui, asta pentru a-si alunga indoielile care il macina si nu-i dau pace.
    In cele din urma, aflam ca Oana chiar are un amant de mai bine de 2 ani, iar de la acesta primeste mai multa atentie si afectiune decat de la sot.
    Adi incepe la un moment dat sa-si urmareasca sotia si ceea ce afla il lasa fara cuvinte. De aici, povestea se complica. Prinsi in fapt, Oana alege sa plece de acasa cu amantul si sa-si paraseasca sotul si fetita.
    Daca ii va mai da Adi inca o sansa sotiei sale, dar si ce se va intampla cu micuta Anastasia, aflam din acest material.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#13#04#2023#editia#794#sezonul#4#luni#vineri#de#la#00#kanal#d

arrow_drop_up