In cautarea adevarului(31.08.2020) - Editia 321 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(31.08.2020) - Editia 321 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Andreea si Daniel. Dupa doar cateva luni de relatie cei doi s-au mutat impreuna intr-un apartament inchiriat. La scurt timp dupa mutare, Andreea a cunoscut-o pe Cristina, o vecina cu care s-a imprietenit foarte repede, insa prietenia lor are niste dedesubturi, sa le spunem asa. Vom afla la timpul potrivit la ce ne referim.
    Motivul pentru care Cristina s-a "imprietenit" cu Andreea este..Daniel. Ajunse la mall, Cristina ii da sfaturi despre vestimentatie Andreei, insa pentru ca il cunoaste destul de bine pe Daniel, sfaturile au fost date incorect cu un motiv.
    In cele din urma, vacanta se anuleaza, iar tot necazul celor doi este privit de Cristina de la balcon, iar judecand dupa zambetul malefic ..nu pare sa fie straina de ceea ce s-a intamplat.
    Cu ajutorul vecinului Ovidiu, aceasta a reusit sa le strice planurile de vacanta, insa, cel putin pentru Daniel, ghinioanele nu se opresc aici. Pe usa apartamentului se aflau multe biletele cu declaratii de dragoste de la.. Cristina, mai ales ca la mijloc este vorba despre o poveste de dragoste mai veche.
    Se pare ca ea a fost cea care a terminat relatia pentru ca Daniela a inselat-o inainte de nunta. Acum se intelege dorinta arzatoare de razbunare.
    In cele din urma, Cristina ii propune Andreei un plan, un plan de-al prinde in plasa pe Daniel.
    Daca ii va reusi sau nu .. veti vedea in acest material.
    Deznodamantul este neasteptat!
    #InCautareaAdevarului
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Adevaruri Secrete

    #in#cautarea#adevarului#31#08#2020#editia#321#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up