In cautarea adevarului(08.04.2022) - Editia 615 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(08.04.2022) - Editia 615 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Simona si Rares. Cei doi sunt impreuna de aproape 25 de ani, au o viata cu bune, cu rele, cu bucurii si cu destule compromisuri. Cea mai mare realizare a lor este Vlad, care la 23 de ani traieste, crede el, cea mai frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alexia. Pentru ca intre ei exista o chimie speciala, tinerii incep sa se gandeasca la urmatorul pas in viata, dar pana atunci, binecuvantarea parintilor este si ea importanta, asa ca merg acasa la Vlad pentru ca Alexia sa-i cunoasca pe .. viitorii socri.
    A doua zi, dis de dimineata, Rares se pregateste de o noua zi de munca, dar planurile sunt date peste cap de un fapt aparent banal. Trebuie sa stiti ca acesta este polistist, iar faptul ca Alexia si-a ratacit portofelul in masina lui, il face sa se uite in el.
    Aflam in cele din urma ca mama Alexiei este de fapt..fosta iubita a lui Rases din tinerete. Acesta isi face aparitia la usa Elizei, mama Alexiei, pentru a-i inmana portofelul ratacit in masina lui. Acesta considera ca dupa 23 de ani, Eliza a gasit o portita pentru a putea comunica cu el, pe fiica ei.
    Insa aflam ceva extrem de socant..Alexia este de fapt fata lui Rares, iar ea si Vlad sunt frate si sora.
    Povestea se complica de aici din ce in ce mai mult. Destinul le plateste scump, iar greselile celor doi parinti, din trecut, se intorc necrutatoare si lovesc in copiii lor nevinovati. Rares incearca cu orice pret sa il desparta pe Vlad de Alexia, asta pentru ca nu are curajul necesar sa le-o spuna in fata. Asta l-ar face sa piarda tot..si sotie si copii.
    Va recurge la niste metode extrem de .. urate, ceea ce va conduce implicit la despartirea celor doi copii.
    In cele din urma..adevarul iese la iveala. Adevarul este pus in fata celor doi copii, dar si in fata sotiei lui Rares.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#08#04#2022#editia#615#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up