In cautarea adevarului(03.05.2022) - Editia 632 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(03.05.2022) - Editia 632 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Relu si Andi. Cei doi sunt frati si de cativa ani se ocupa impreuna de propriul service auto. Dupa multe sacrificii, acum pare sa le mearga bine, desi nu le sta deloc usor sa se mentina pe o piata cu multa concurenta. Fratii sunt impliniti si in viata personala. Relu este casatorit cu Neli si impreuna au o fetita, iar Andi tocmai s-a casatorit si se poate lauda si el cu o sotie frumoasa, Raluca.
    In aceste conditii..ar putea merge ceva rau? Vom vedea!
    Lucrurile in firma sunt impartite, Andi este mecanicul priceput la orice fel de masina, iar Relu este managerul care stie cum sa atraga si sa pastreze clientii, iar banii vin fara oprire.
    Andi pare multumit de tot ce se intampla. Veniturile de aici ii permit un trai decent, chiar daca sotia lui, Raluca, nu se da in vant dupa munca, doar e foarte tanara. Si-a cam dat seama ca sotul ei este tras pe sfoara de fratele lui, insa este pregatita sa faca orice pentru a-i deschide ochii.
    In cele din urma, planul Ralucai chiar este pus in aplicare. Crezand ca sotia i-a deschis ochii, Andi este pe cale sa-i dea cea mai mare lovitura lui Relu. Fiecare frate o va lua pe drumul lui. Andi si-a deschis propriul service, iar Relu cauta un mecanic de calitate, insa nivelul este mult mai scazut.
    Mama celor doi frati afla ca s-au certat, iar primul la discutie este Relu, urmat de Andi, bineinteles.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#03#05#2022#editia#632#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up