In cautarea adevarului(11.05.2022) - Editia 638 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(11.05.2022) - Editia 638 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu familia Tufeanu. Aceasta familie pare una fericita. El cu alura unui senior stilat, pare ca vegheaza bunastarea celor doua prezente feminine din familie, sotia Daniela si fiica, Gina. Daniela are aparentele unei casnice cu dorinte de cultivare, o veritabila doamna, dar si o gospodina ce reuseste sa faca de toate. Marian Tufeanu este un om de afaceri care are si o amanta, pe Ramona, careia ii plac banii. Cam aceasta este viata acestui domn trecut de prima tinerete. Despre natura afacerilor lui Marian.. veti afla pe parcursul materialului.
    Gina este tinuta din scurt. Nu prea are voie sa faca multe activitati fara acordul tatalui, ca doar e Marian Tufeanu, un nume cu greutate in lumea afacerilor... necurate. Pe de alta parte, Daniela este o femeie careia nu-i lipseste nimic material, ci doar emotional, iar asta o nemultumeste foarte tare, insa cum sa mai uite la sotia lui, cand are o amanta ce arata ca un model.
    In cele din urma il vom cunoaste si pe iubitul tinerei Gina, iubit ce lucreaza la firma tatalui fetei, insa niciunul nu stie asta. Dupa ce Marian, tatal Ginei, a luat o decizie drastica, fata are nevoie de bani, asa ca iubitul ii gaseste un loc de munca.. videochatul. Aceasta este si afacerea pe care Marian, tatal Ginei, o are. Ce-l asteapta pe seniorul nostru la birou..va fi socant, la fel ca si deznodamantul.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#11#05#2022#editia#638#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up