In cautarea adevarului(15.04.2022)- Editia 620 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(15.04.2022)- Editia 620 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Victor si Mioara. Cei doi sunt impreuna de 3 ani si de ceva vreme au inceput sa-si faca planuri de viata impreuna. Este firesc, se iubesc si totul pare minunat, mai ales diminetile cu cafele aromate.
    Victor este sef de departament intr-o corporatie, iar Mioara, pentru ca a avut o copilarie nefericita, si-a propus ca misiunea ei in viata sa fie aceea de-ai ajuta pe cei vulnerabili. Deocamdata ea este ingrijitoare la un azil de batrani, dar vrea sa devina asistenta. Pana atunci isi face cu multa daruire mesaria, iar vorbele blande si iubirea pura ce-o poarta pentru ceilalti sunt calitati ce o ajuta in toate ariile vietii.
    Facem cunostinta si cu doamna Vica, directoarea azilului in care lucreaza. Femeia este de-o ura rara si de nedescris si ar face orice pentru a o da afara pe Mioara.
    Profesional, Victor duce o viata mult mai linistita decat Mioara. In ciuda presiunilor vremurilor pe care le traim..el nu resimte sefia nedreapta a altora, in plus, lucreaza mult de acasa ceea ce-i permite sa-si ia pauze atunci cand doreste, iar vizita surorii lui, Andreea, este un prilej pentru asa ceva.
    Gandurile Andreei sunt dintre cele mai bune, dar din nefericire nori negri se abat asupra Mioarei. De ceva vreme ea nu se simte bine, de aceea si-a facut un set de analize mai amanuntite, iar in cele din urma a fost chemata de medic pentru a-i comunica rezultatele..extrem de rele: toate analizele sunt proaste, iar tanara sufera de o boala foarte grava.
    Viata Mioarei depinde nu doar de puterea ei de a lupta cu boala..ci si de un sistem de multe ori prea nedrept. Tanara este una dintre multele victime colaterale ale pandemiei, iar revolta omului de rand nu are puterea de-a schimba lucrurile. In drum spre casa, Mioara s-a gandit mult daca ii va spune lui Victor ca este grav bolnava. Ce a decis ea, aflati din acest material.
    In cele din urma totul se complica. Victor a aflat despre boala iubitei lui, care pana la urma va beneficia de un tratament, insa .. acesta face un pas gresit. Mioara l-a prins cu o alta femeie in pat, iar deznodamantul este socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#15#04#2022#editia#620#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up