In cautarea adevarului(13.04.2022)- Editia 618 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(13.04.2022)- Editia 618 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu David si Ana. Cei doi sunt casatoriti de cativa ani si parca isi traiesc frumos casnicia. Ea este o corporatista de cariera, iar el .. un functionar public intr-un minister in care este foarte bine platit, iar sarcinile nu sunt foarte multe. Cu alte cuvinte, in casa celor doi domneste armonia, iar cei doi sunt mai mereu cu zambetul pe buze. Nimic nu parea sa perturbe traiul celor doi soti si luna de miere parea ca nu se va termina niciodata, dar a venit o zi in care totul s-a schimbat, o zi in care David a fost concediat de la locul de munca la care..nu facea nimic.
    In ciuda incurajarilor sotiei, David nu este deloc motivat. A urmat o perioada in care s-a jucat mult online, s-a intalnit cu prietenii la cate un pahar, doua, noua..si nu si-a pus problema gasirii unui nou loc de munca, iar asta o cam nemultumeste pe Ana, obisnuita cu regulile vietii de birou.
    David a inceput sa fie intretinut de Ana, spre nemultumirea ei, iar tensiunile dintre cei doi incep tot mai mult sa se accentueze.
    In cele din urma, dupa o discutie cu prietenul Alin, lui David ii vine o idee, o idee ce va distruge viitorul unor fete naive. Incepe sa-si faca conturi pe site-urile de matrimoniale, iar de acolo.. incepe distractia. Spera ca sarmul si frumusetea sa-l ajute, iar cu ajutorul lor sa faca multi bani.
    Dupa mai multe intalniri cu mai multe fete naive, David reuseste sa-si faca planul diabolic..sa functioneaze. Le minte pe rand ca le va duce in America, insa ce le asteapta acolo..nici nu-si inchipuie. Metoda loverboy functioneaza de minune, iar miile date de bunavoie lui David..le aduc pe fete la capatul puterilor. Veti vedea in video, pe larg, despre ce este vorba concret.
    Sigur veti ramane socati!
    In cele din urma, adevarul iese la iveala, sotia afla de metodele de facut bani ale sotului, iar deznodamantul este..cat se poate de socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#13#04#2022#editia#618#sezonul#3#luni#vineri#de#la#00#kanal#d

arrow_drop_up