In cautarea adevarului(06.06.2022) - Editia 656 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(06.06.2022) - Editia 656 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Anca Stoica, o tanara care abia ce a terminat facultatea. Este inteligenta, frumoasa si indragostita pana peste cap. Cu ocazia aniversarii a doi ani de relatie, tanara are parte de o surpriza...neplacuta. Il vom cunoaste si pe iubitul ei, Paul, care ii spune ca si-a gasit pe altcineva, iar relatia lor se incheie. Brutalitatea cu care primeste vestea despartirii declanseaza sentimente cumplite in sufletul tinerei, iar certurile cu mama ei ... apar inevitabil. Crina, mama fetei, este de parere ca nu ar mai trebui sa sufere dupa Paul..si ca trebuie sa se casatoreasca cat mai repede cu un tip de bani gata, ceea ce se si intampla.
    Banii, planurile unei prezumtive casatorii avantajoase a Ancai si reprosurile la adresa lui Titi, sotul, sunt punctele forte ale doamnei Crina. Deciziile fiind luate, obligat fortat, Anca merge pe mana mamei ei, doar ca..viitorul sot nu este tocmai asa cum l-a visat Anca. Il vom cunoaste si pe Relu, baiat care niciodata nu s-a opus planurilor mamei lui. De data aceasta, asa cum spune el, nu este rau si pare foarte incantat.
    Dupa aproape doi ani, Paul inca este omul ce se afla in sufletul Ancai. Aceasta a ales sa fie nefericita cu Relu..in schimbul banilor, aspect pe care Tina, prietena ei, il puncteaza. Intr-o buna zi, Anca are parte de o intalnire neasteptata..cu Paul. Desi stie ca nu este moral sa isi insele sotul, asta.. insa se intampla. Monotonia din casnicia Ancai continua, pana la aflarea vestii ca va fi mamica, insa cu cine? Cu Paul sau cu Relu?
    De aici povestea se complica, iar deznodamantul este socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#06#2022#editia#656#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up