In cautarea adevarului(27.04.2022) - Editia 628 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(27.04.2022) - Editia 628 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Gina si Catalin. Cei doi sunt casatoriti de aproape 15 ani. In tot acest timp, ea si-a urmat hobby-ul, artele plastice, chiar daca nu a facut din asta o meserie reala si nici nu a fost nevoie, asta pentru ca sotului Ginei conduce o puternica companie energetica. Eliza este fiica celor doi, copil caruia nu-i lipseste mai nimic, insa uneori lipsa tatalui, care din cauza meseriei si firmei..trebuie ea plece in strainatate mai mereu.
    Cand lipsesti mult de acasa, la intoarcere mai gasesti si surprize, chiar si noi membrii de familie, mai exact o pisica sau ,,o aratare" cum o numeste Catalin.
    O sa facem cunostinta la un moment dat pe Oana, fina lui Catalin, de profesie notar public. In urma cu cativa ani, Catalin a acceptat sa-i fie ei si sotului, Ionut, parinte spiritual. Ca un bun "parinte" Catalin s-a ingrijit si de altele..sa-i mearga bine in viata finei. Oana recunoaste ca ea si Catalin sunt amanti, insa nu o deranjeaza si nu considera ca face ceva gresit. Pe de alta parte..Catalin marturiseste ca la fina a gasit tot ceea ce nu gaseste la sotie, desi stie ca nu este moral ceea ce se intampla.
    Il vom cunoaste in cele din urma si pe finul celor doi soti, pe Ionut, sotul Oanei. Vrea sa-i faca o surpriza sotiei, dar are nevoie de bani. La cine sa apeleze, daca nu la nasa, insa ce nu stiu cei doi..este ca deja Catalin s-a ocupat de toate poftele si capriciile Oanei.
    In cele din urma, Catalin pare sa se faca om de casa, iar in aceste conditii...cina la care participa finii, nasii si alti doi prieteni..pare sa puna lucrurile in ordinea lor fireasca. Veti vedea in material despre ce este vorba, dar o veti cunoaste si pe Diana, care nu este tocmai o cunostinta recenta..ci inca una din amantele lui Catalin.
    In cele din urma totul se va implica, adevarul iese la iveala intr-un mod total neasteptat, iar deznodamantul..este .. socant.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#27#04#2022#editia#628#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up