In cautarea adevarului(09.06.2022) - Editia 659 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(09.06.2022) - Editia 659 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Gina Enache, o femeie de 46 de ani, ce este divortata de 10 ani. Are o fiica pe nume Iris, plecata in strainatate la studii. In afara de servici si lipsita de responsabilitatea unei casnicii, Gina profita de timpul liber pentru a se intalni cu prietenele ei, printre care si Adriana, pe care o veti cunoaste in primele minute. Fara mai piarda timpul Adriana o scoate pe Gina la cumparaturi, in vederea intalnirii cu un barbat perfect.
    Ziua urmatoare, Gina ajunge la intalnire, insa barbatul pe care l-a cunoscut pe un celebru site de intalniri..parca nu e acelasi si in realitate. Intalnirea a fost o gluma proasta pentru Gina. Contrastul dintre dezamagirea ei si entuziasmul fara temei a lui Sergiu, contureaza o situatie penibila, dar cu accente de umor. Totusi Sergiu va continua multe zile la rand sa o urmareasca pe Gina, poate, poate o .. combina. Situatia incepe sa devina neplacuta si ingrijorare, dar in scurt timp Gina intalneste un barbat pe placul ei, barbat cu care incepe o relatie, chiar daca este insurat.
    Totul se complica cand fiica Ginei, Iris, ajunge acasa, dar nu singura, ci impreuna cu un barbat, barbat pe care Gina il cunoaste foarte bine. Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#09#06#2022#editia#659#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up