In cautarea adevarului(21.06.2022) - Editia 667 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(21.06.2022) - Editia 667 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Vera, o tanara de 23 de ani, provenita dintr-o familie mai modesta. Franco, un barbat de 30 de ani, cu dubla nationalitate, om de afaceri si plini de bani. Acest barbat vanat de femei se pare ca este indragostit de Vera, insa fata cuminte si modesta nu se arunca in bratele acestuia. Este precauta. Oare de ce!? Dintr-o discutie in alta, vom afla si care sunt intentiile Verei in relatia cu Franco. O vom cunoaste si pe Oana, prietena cea mai buna a Verei. Cele doua se cunosc inca de pe vremea cand faceau.. videochat, doar ca acest amanunt a uitat sa-l mentioneze cand lua masa cu italianul.
    Vera reuseste sa joace rolul de fata cuminte in continuare. Cu experienta in manipularea barbatilor, tanara transforma intalnirile cu Franco intr-un business, in care profitul este singurul ei scop. Dupa mai multe zile, Vera accepta invitatia acasa la Franco. Lucrurile evolueaza rapid, iar relatia celor doi se cere a fi oficializata.
    Povestea se complica atunci cand Oana, cea mai buna prietena a Verei, il suna pe Franco pentru a-l pune in tema cu tot ceea ce face iubita lui. Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#21#06#2022#editia#667#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up