In cautarea adevarului(23.05.2022) - Editia 646 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(23.05.2022) - Editia 646 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Mihaela si Tudor, doi tineri casatoriti de putin timp, ce par intr-o prelungita luna de miere. Ambii au carierele conturate si cu ajutorul parintilor au inca de la inceputul casniciei un camin cat se poate de confortabil. Nici iubirea dintre ei nu lipseste si de aceea se poate spune ca viitorul lor arata foarte bine.
    Un eveniment le anima viata tinerilor soti, venirea Irinei in casa, vechea prietena a Mihaelei. Cele doua mereu s-au inteles bine, insa Irina a fost invidioasa pe tot ceea ce are prietena ei.
    O vom cunoaste si pe mama Mihaelei, care insa nu este prea incantata de aparitia Irinei in casa fiicei si a ginerelui. Expresia mamei spune totul, iar flerul si experienta de viata nu o inseala. Dovada o avem si in ziua urmatoare, cand Irina pregateste masa, iar apoi cu emotie si putina fastaceala il asteapta pe Tudor ca si cand ea ar fi sotia lui. Acesta nu este deloc interesat de aceasta, ba din contra, nu stie ce sa mai faca pentru a scapa de ea, iar pentru asta vrea sa se sfatuiasca cu un bun prieten.
    Vom afla la un moment dat si ca Mihaela este insarcinata, spre marea bucurie a lui Tudor, insa spre marea nefericire a Irinei, care va face tot posibilul ca prietena ei sa piarda sarcina.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#23#05#2022#editia#646#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up