In cautarea adevarului(19.04.2022)- Editia 622 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(19.04.2022)- Editia 622 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Ionut si Alexandra. Cei doi sunt impreuna de cativa ani, iar relatia pare sa se indrepte spre o casatorie pe care tanara si-o doreste enorm. Ideal pentru fericirea ei ar fi ca si Ionut sa-si doreasca acelasi lucru, doar ca o plimbare in parc il face pe Ionut sa prinda curaj pentru a-i spune fetei ca se departe de ea. Urata situatie!
    Ionut nu a gasit cea mai accesibila forma de-ai spune Alexandrei ca nu o mai vrea, dar ce mai conteaza acum. Barbatul a obtinut ceea ce voia, libertate.
    Ii vom cunoaste la un moment dat si pe parintii lui Ionut. Fiul se prezinta in fata lor facand niste afirmatii uluitoare. Sustine ca s-a despartit de Alexandra din cauza ca aceasta l-a inselat, nu din cauza ca el nu o mai vrea pe ea. Un gest si mai urat din partea acestui tanar. Dar oare de ce sa faca asa ceva?
    Se pare ca Ionut nu a venit deloc cu cele mai bune intentii in casa tatalui, tata care are o iubita pe care Ionut pare ca nu o prea are la suflet. Timp de o saptamana cei doi, Ionut si Cristina, cea cu care tatal lui si-a refacut viata, s-au tatonat, s-au privit, iar la un moment dat acesta face primul pas spre stabilirea unei relatii de prietenie.
    Ionut a cam pierdut notiunea de ratiune. Ar fi in stare sa-i faca rau tatalui sau pentru singurul fapt ca s-a indragotit de sotia lui. Deja aveam de-a face cu transpunerea unei drame cu iz cavaleresc. Ionut vrea sa o impresioneze cu orice pret pe Cristiana, asa ca incepe sa-i aduca multe cadouri, insa tatal lui pare ca isi cam da seama de ceea ce face copilul lui.
    Obsesia lui Ionut pentru Cristina il face sa intre chiar peste ea in baie, insa in cele din urma..totul se complica, iar continuarea povestii si deznodamantul sunt absolut socante.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#19#04#2022#editia#622#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up