In cautarea adevarului(25.04.2022) - Editia 626 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(25.04.2022) - Editia 626 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Ali, un cantaret dintr-un gen muzical aflat de multi ani in voga. Din cauza pandemiei..in ultima vreme evenimentele au fost putine, banii si ei la fel, dar deocamdata situatia de fata nu i-a afectat foarte mult faina, o dovedeste si o intrebare dintr-o zi banala.
    Ali canta de cand se stie, iar Larisa este o mare fana de-a ei, fana pe care o si pune sa cante in plina strada pentru a vedea daca are sau nu talent. Veti vedea in video despre ce este vorba mai exact. Larisa nu a stat prea mult pe ganduri, iar a doua zi este in studioul lui, insa ceea ce veti afla .. va poate soca sau nu. Ali este insurat, iar Larisa .. nu stie.
    Frumoasa viata are Ali, dar exista totusi o mica problema. Asa cum am zis, el este insurat, iar sotia lui, Nicole, este nevoita sa se confrunte cu destul de multe compromisuri..ca doar stie ce barbat si-a luat. Dupa o zi tumultoasa in care Ali s-a distrat cu mai multe femei, se prezinta in fata sotiei cu un buchet de flori.
    Revenim la Aurora, noua fana a lui Ali, care este buna prietena cu Larisa, cea cu care Ali inregistra o noua piesa. Povestea incepe de aici sa se complice, iar ceea ce veti vedea in continuare..este extrem de socant, la fel ca si deznodamantul.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#25#04#2022#editia#626#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up