In cautarea adevarului(27.05.2022) - Editia 650 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(27.05.2022) - Editia 650 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu familia Vancea. Stalpul si sponsorul casei, este Matei, un prosper antreprenor. Sotia lui, Eva, este casnica prin definitie, iar podoaba familiei este Ana, in varsta de 25 de ani, frumoasa, dar care insa refuza sa se maturizeze si acest lucru, in unele dimineti, il infurie pe tatal ei. Acesta este foarte suparat si frustrat la culme pentru ca a oferit fiicei sale totul, iar in schimb..nu primeste nimic.
    Dupa cearta de dimineata, Ana simte sa faca o terapie prin shopping, tatal ei i-a inchis toate conturile..cu scopul de-a o invata minte pe Ana, dar oare ea intelege ceva din ce se intampla acum?
    Ei bine nu, Ana incepe sa vanda totul din casa, iar de aici razboiul dintre ea si parinti..incepe. Este putin probabil ca aceasta intamplare sa ramana fara urmari, insa veti descoperi in material despre ce este vorba.
    Ana ajunge in cele din urma in strada. Tatal ei a decis sa o dea afara din casa, iar dupa mai multe cautari, politia ajunge sa dea de fata. Continuarea povestii este extrem de socanta..iar deznodamantul.. unul cu totul neasteptat.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#27#05#2022#editia#650#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up