In cautarea adevarului(24.06.2022) - Editia 670 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(24.06.2022) - Editia 670 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Rona si Dan, doi tineri cu o casnicie fericita. Rodul dragostei lor sunt cele doua fetite, Ela si Iris, care le coloreaza viata in fiecare zi. Din pacate, armonia si echilibrul care domnesc in viata celor doi tineri casatoriti ... sunt curmate intr-o buna zi de un eveniment dureros. Clipa fatala a transformat o zi obisnuita din viata Ronei, intr-o tragedie, care a aruncat-o pe tanara intr-o alta dimensiune. Vestea accidentului l-a pus in alerta pe Dan, care ajunge la spital in cel mai scurt timp posibil. Timpul se dilata tot mai mult, iar asteptarea este tot mai apasatoare. Minutele se transforma in ore si orele in zile. Disperarea si deznadejdea nu au voie sa se insinueze in minte si sufletul lui Dan.
    Spitalizarea Ronei este de lunga durata. In tot acest timp, Dan ramane singur si trebuie sa aiba grija de cele doua fiice, dar si de casa. Din pacate, absenta Ronei a lasat un mare gol in viata familiei ei. Timpul se scurge, si desi Iris si Ela dispun de toata atentia lui Dan, tot simt absenta mamei lor. Venirea ei acasa este prilej de mare bucurie pentru familie si cei apropiati.
    Dan, coplesit de tot ceea ce se intampla in viata lui, alege la un moment dat sa o paraseasca pe Rona si pe cele doua fetite. Chiar daca pare ca Rona a abandonat lupta cu viata, ea inca spera la ziua in care va putea merge din nou, ceea ce se si intampla. De aici, viata ei incepe din nou sa prinda contur.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#24#06#2022#editia#670#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up