In cautarea adevarului(09.05.2022) - Editia 636 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(09.05.2022) - Editia 636 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Laura, o tanara care la 28 de ani..nu este deloc .. implinita. Stilul de viata sedentar, complexele si lipsa de ambitie, au facut ca ea sa aiba acum multe kg in plus, iar lupta pare pierduta. Nici realitatea nici atentionarile colegei sale, Georgiana, nu o fac pe Laura sa renunte la obiceiurile ei daunatoate. Cei care nu au trecut prin asa ceva ar fi bine, totusi, sa nu judece. Mai bine ar face ca Georgiana, care stie ca prietena ei are nevoie de sustinere ca sa-si recapete ambitia de-a slabi.
    Chiar daca Laura devine foarte repede irascibila, Georgiana nu renunta si o duce la o sala de fitness, acolo unde cu putina munca si ambitie, poate incepe schimbarea Laurei, chiar daca ea inca nu crede in asa ceva.
    Il vom cunoaste si pe Daniel, antrenorul de fitness al Laurei, care este pus pe fapte mari. In 3 luni vrea s-o faca pe tanara noastra... bomba. Pana la urma prima sedinta de fitness a fost una mai reusita decat s-ar fi asteptat ea, si asta datorita lui Daniel care a stiut cum sa ii vorbeasca. O vom cunoaste si pe Aurora, sotia lui Daniel, o femeie frumoasa, foarte atenta la dieta. Nu vrea sa se ingrase, asta pentru ca-i este frica sa nu-l piarda pe Daniel.
    Laura, ambitionata de chipesul ei antrenor, incepe munca de dimineata. Cu doar cateva zile inainte, asa ceva i se parea imposibil. In foarte scurt timp, tanara a adoptat noul stil de viata produs de Daniel, sportul este nelipsit din viata ei, iar gogoasa de dimineata a disparut si a fost inlocuita cu fructe si iaurturi degresate. Schimbarile sunt deja vizibile, iar ele o surprind placut pe Georgiana.
    Daniel, putin cam infometat, asta pentru ca sotia lui nu-l lasa sa manance de capul lui, isi urmareste scopul in cele din urma. Laura, o adevarata bucatareasa, l-a dat pe spate cu toate mancarurile pe care stie sa le prepare, insa veti vedea in material despre ce este vorba si cum se va complica povestea celor doi.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#09#05#2022#editia#636#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up