In cautarea adevarului(05.05.2022) - Editia 634 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(05.05.2022) - Editia 634 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu micuta Alice. In urma cu doar un an..si-a pierdut cea mai importanta persoana din viata ei, mama. De atunci priveste si strage cu dor la piept poza mamei..sperand sa mai simt macar o data dragostea cu ea o ivaluia. Asa a sperat si Teo si poate de aceea s-a grabit sa-si refaca viata alaturi de Natalia, si ea parinte singur al unei alte fete. Premisele pareau bune, insa dupa mutarea Nataliei si a Laurei in casa lui Teo, ecuatia din familie a devenit dificila.
    Noua fericire a Nataliei si a fiicei ei, Laura, inseamna adancirea suferintei lui Alice, o fetita care de prea multe ori adoarme strangand la piept fotografia mamei ce o vegheaza de sus. Ideea ca mama este in continuare langa ea, ii da putere micutei, care in sufletul ei de copil stie ca bunatatea va invinge, iar oamenii rai trebuie sa plateasca. De aici si modul absolut admirabil in care pregateste o mare .. farsa Nataliei. Veti vedea in material despre ce este vorba.
    Nazdravania lui Alice este o nimica toata pe langa ceea ce Natalia premediteaza. Ipocrizia si rautatea Nataliei sunt revoltatoare, insa, cum nu vede Teo tot ce se intampla in casa? Aceasta are, insa, si sfatuitori pe masura. Veti in material despre ce este vorba.
    Daca e iubit si valorizat, un copil se deschide si infloreste, asta nu intelege Teo, care la cateva luni de la plecarea din casa a lui Alice, plecare care face parte dintr-un plan bine pus la punct de Natalia, nu realizeaza ce femeie rea are langa el.
    In cele din urma adevarul iese la iveala, iar deznodamantul este atat de socant pentru Teo.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#05#2022#editia#634#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up