In cautarea adevarului(05.07.2022) - Editia 677 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(05.07.2022) - Editia 677 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Adina Ceausu si Mihai Toader, doi tineri ce sunt impreuna de 4 ani. Au o casa impreuna si o viata plina de responsabilitate, desi inca nu s-au casatorit. Din cauza situatiei globale, Mihai si-a schimbat jobul de IT-ist si lucreaza ca geme tester ( testeaza jocuri) de acasa. In schimb Adina, ca manager, e cam tot timpul plecata. De 6 luni locuieste cu ei si Laura, verisoara Adinei, o tanara de 20 de ani, studenta la Politehnica.
    Dupa 4 ani de relatie si convietuit impreuna, a sosit si vremea nuntii. Adina este in mari pregatiri, si evident, se cere a fi ajutata de verisoara Laura. Aflam pe parcurs ca Mihai se casatoreste cu Adina fortat de imprejurari. Dar de ce nu alege sa fie sincer cu viitoare sotie? Si Laura are doua fete in relatia cu propria ei verisoara. Cei doi ascund ceva. Dar ce?
    Situatia se complica cand Laura aduce in casa verisoarei o fata ce nu este tocmai bine intentionata. Dupa mai multe tatonari, ajunge sa-l ademeneasca in capcana ei pe Mihai. Doar ca minciuna are picioare scurte, iar sotia face anumite descoperiri socante.
    Deznodamantul este si el la fel de socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#05#07#2022#editia#677#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up