In cautarea adevarului(07.07.2022) - Editia 679 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(07.07.2022) - Editia 679 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Paul, un tanar IT-ist care castiga foarte multi bani, iar de doi ani este intr-o relatie cu Ioana. Cei doi locuiesc in apartamentul parintilor lui Paul, care la randul lor s-au retras in apartamentul bunicilor. Nu duc lipsa de nimic, au viata pe care si-o doresc, se bucura de intimitate, deci toate bune si frumoase pana intr-o seara cand mama lui Paul le face o vizita neasteptata si le strica intimitatea.
    Ioana si Paul nu au avut incotro si au fost nevoiti sa o accepte pe mama tanarului langa ei..data fiind situatia cu divortul. Oare cum va gestiona Paul problema? Pentru a face lumina in relatia dintre patintii lui, Paul sta de vorba cu tatal lui, insa .. o tanara isi face aparitia in casa acestuia, ea fiind amanta barbatului.
    Asa cum era de asteptat, discutiile apar intre soacra si nora, iar de aici..totul se complica. Pe parcurs veti afla ceva extrem de socant..iar deznodamantul se anunta a fi extrem de socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#07#2022#editia#679#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up