In cautarea adevarului(08.07.2022) - Editia 680 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(08.07.2022) - Editia 680 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Maria, o doamna de 70 de ani, ce este o mama harnica si devotata familiei ei. Are o relatie buna cu cele doua fiice, Aneta, de 50 de ani, si Vera, de 48. Doar Vera si familia ei locuiesc cu Maria in aceeasi casa, Aneta preferand sa locuiasca separat. Pentru ca batrana si pentru ca cele doua fiice nu se inteleg, Maria decide ca este timpul sa imparta averea.
    Ranchiuna dintre Vera si Aneta dateaza inca din copilarie, dar imparteala incorecta a unei averi distruge si ultima speranta de impacare. Ambele surori au copii, Aneta o fata, iar Vera un baiat. Diferentele dintre cei doi copii sunt uriase, asta pentru ca unul e cuminte, celelalt vrea doar distractie si bani.
    Vera, fiica careia Maria i-a lasat aproape toata averea, trebuia sa aiba grija de ea, insa asta nu se intampla. Florentina, fiica Anetei, este cea care se dedica bunastarii Mariei, spre surprinderea ei. Povestea se complica atunci cand Vera hotaraste ca este mai bine sa-si duca mama la ..azil.
    Deznodamantul este unul total neasteptat.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : In cautarea adevarului

    #in#cautarea#adevarului#08#07#2022#editia#680#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up