In cautarea adevarului(21.04.2022)- Editia 624 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(21.04.2022)- Editia 624 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Adriana si Liviu. Cei doi sunt casatoriti, iar inca de la inceput au avut o intelegere oarecum tacita. El aduce bani in casa, iar ea are grija ca toate lucrurile sa fie in ordine in caminul lor .. aparent linistit.
    Liviu este un barbat pretentios, iar de aici apar cele mai multe neintelegeri. Situatia de fata a fost acceptata de cei doi soti, dar odata cu trecerea timpului..Adriana nu se mai simte confortabila cu statutul de casnica dojenita in permanenta de sotul ei.
    In lipsa de alta activitate, aceasta problema o framanta pe tanara sotie ce simte nevoia sa se confeseze cuiva, adica Alinei, prietena cea mai buna.
    Adriana s-a maritat cu Liviu constienta fiind de defectele lui, crezand ca acesta se va schimba dupa insuratoare. Una dintre cele mai mari greseli ale unei femei este ca alege, de cele mai multe ori, sa fie casnica, in loc sa-si faca un rost al ei.
    Aflam in cele din urma ca Liviu are o relatie cu cea mai buna prietena a Adrianei, Alina, tanara pe care o veti cunoaste pe la inceputul povestii.
    Revenim si la Adriana. Aceasta este mai pregatita ca niciodata sa castige respectul lui Liviu si in acelasi timp sa devina o femeie independenta financiar, care in cele din urma se prezeinta la un interviu, iar totul a fost cu noroc.
    Adriana a facut un pas important ceea ce o va ajuta pe viitor, iar gasirea unui loc de munca i-a dat curaj sa nu mai accepte aventurile lui Liviu.
    In cele din urma, totul se complica cand Adriana incepe sa-si urmareasca sotul si-l prinde in cele din urma cu..Alina.
    Deznodamantul este socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Filmovi Balkan - Srpski filmovi

    #in#cautarea#adevarului#21#04#2022#editia#624#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up