In cautarea adevarului(12.04.2022)- Editia 617 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului (12.04.2022) - Editia 617 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Andrei si Cristina. Cei doi sunt la inceput de drum in relatia lor. Cu gandul la ziua nuntii, ei isi traiesc pasiunea intr-un apartament in care s-au mutat de curand si nimic nu pare sa se puna in calea fericirii lor..doar ca mama lui Andrei le strica acestora buna dispozitie chiar in miez de noapte.
    Pentru ca Andrei isi iubeste mama enorm..ar face orice ca acesteia sa-i fie bine, mai ales sa fie in siguranta. In urma unui accident suferit de aceasta, Andrei o aduce in apartamentul in care locuieste cu iubita lui.
    A doua zi, soacra isi ia rolul in serios, iar faptul nora nu calca hainele inainte de-a le baga in sifonier..e ceva de groaza pentru ea. De apreciat Cristina ca si-a pastrat calmul, nu toate ar putea face asta. In schimb, mama lui Andrei este gata de orice pentru a-i desparti pe cei doi, asa ca intriga incepe.
    Cristina nu pare are sanse sa scape de soacra, asta si pentru ca Andrei are o relatie extrem de stransa cu mama lui. Intrigile continua, soacra pare ca se simte tot mai rau, iar grija excesiva pentru aceasta lasa urme adanci in sufletul si relatia cu Cristina.
    Povestea incepe in cele din urma sa se complice, iar starea celor doi iubiti s-a degradat tot mai tare. Adevarul iese la iveala, iar deznodamantul este .. socant!
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Filmovi Balkan - Srpski filmovi

    #in#cautarea#adevarului#12#04#2022#editia#617#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up