Ierburile Sfinte ale românilor, adevărate leacuri pentru cele mai multe dintre boli

 • Ierburile Sfinte ale românilor, adevărate leacuri pentru cele mai multe dintre boli
  Din cele mai vechi timpuri, stramosii nostri au considerat sfinte anumite plante pe care le utilizau in ritualuri magice, dar si in tratarea anumitor afectiuni.
  Inca de pe vremea geto-dacilor, multe plante care cresc si astazi pe teritoriul Romaniei, erau cunoscute si intrebuintate ca ierburi de leac. Multe dintre aceste buruieni sunt considerate sfinte, protectoare, dar erau folosite si in descantece si ritualuri magice. Astazi, la sate, sunt recunoscute pentru virtutile lor terapeutice naturale, fiind intrebuintate ca remedii dupa aceleasi retete de sute de ani. Taranii stiu cum sa le culeaga, sa le usuce si sa le foloseasca atunci cand e nevoie. Iata cateva buruieni de leac din flora noastra cuprinse in enciclopedia de medicina romaneasca traditionala.
  Vindecarea bazată pe remedii naturiste, tratamente la domiciliu și măsuri privind stilul de viața este mult mai blandă și mai practică decât administrarea unor medicații drastice.
  Se spune că informația înseamna putere. Atunci când se ajunge la boala, nu mă îndoiesc de faptul că cei care înteleg ce anume este în neregula cu ei, care stiu ce trebuie făcut pentru a le veni în ajutor și au tăria de a face ei înșiși ceva în ceea ce îi priveste au parcurs deja jumătate din drumul spre însănătosire.
  Cum vă puteți alina durerea fără medicamente? Ce alimente puteți mânca pentru a vă reduce colesterolul? Ce puteți lua ca să adormiți, dacă suferiți de insomnie?
  La aceste intrebari și la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă oferă răspunsuri complete, usor de pus în practică și în care vă puteti încrede.
  Simt o reala plăcere să impărtasim împreuna aceste informații, punând la dispoziția oricui aceste informații, punând la dispoziția oricui cele mai bune leacuri si sfaturi acolo unde și când este nevoie de ele.
  Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă propune menținerea sănătății pe cale naturistă, vă descoperă informații importante despre tipul de dieta, stilul de viata și mediul de acasă, care vă sunt necesare pentru a vă menține în parametri sănătatea. Vă îndruma cum să folosiți fără riscuri terapiile naturiste.( Aromaterapia, Masajul, Fitoterapia, Naturoterapia, Yoga, Presopunctura și Shiatsu, Homeopatia, Reflexologia)

  Category : Sanatate

  #ierburile#sfinte#ale#rom#acirc#nilor#adevărate#leacuri#pentru#cele#mai#multe#dintre#boli

arrow_drop_up