A Doua Şansă | Film Turcesc (Subtitrat în Română) HD

 • Subscrie
  www.youtube.com/channel/UCZeAZ0e3UJw2yfA5KmYJ69A?sub_confirmation=1
  Faceți clic acum pentru a asculta serialele și coloanele sonore ale filmului Avșar pe orice platformă! ???? ffm.bio/avsarfilm
  Subtitrat în Română
  www.youtube.com/playlist?list=PLc2ZWUMfL3uiCCUZW-R6ac-OOBb2_SIAp
  Sinopsis
  Căile a doi oameni singuri se intersectează unul lângă altul. Yasemin este o femeie foarte frumoasă, una dintre ele fiind profesoară de matematică, iar cealaltă este carismaticul gastronom, Cemal Et, care deține restaurantul. Cemal este neregulat, extrovertit, fără intestin, un bărbat care încearcă să scape de trecutul său. Yasemin este o femeie timidă, protecționistă, cu scoici groase, care încearcă să recolteze rănile unei alegeri greșite pe care a făcut-o în trecut, hotărând totul să trăiască prin calcule matematice. În viața normală, acești doi oameni nu se vor uita nici măcar la fețele celuilalt. Ceea ce au în comun cei doi este că amândoi au nevoie de a doua șansă. Când ne adâncim în amândoi, vedem că aceasta nu este o iubire ușoară.
  Mesut Can Tomay, Afra Saracoglu, Berrin Arisoy Akhasanoglu, Fulya Sirin, Anil Altinoz, Aybike Turan, Duygu Celebi și Füsun Erbulak, precum filmul local „A doua șansă” de pe YouTube.

  Category : Filme online Subtitrate 2022

  #a#doua#Şansă#film#turcesc#subtitrat#icirc#rom#acirc#ă#hd

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up