In cautarea adevarului(04.04.2022) - Editia 611 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

  • In cautarea adevarului(04.04.2022) - Editia 611 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D
    In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Ioan, un barbat cu multi bani, trecut de 50 de ani. Despre el se poate spune ca este un vesnic cautator de sotie perfecta. De vreo trei fie nu a fost multumit, fie ele nu prea au fost multumite de el ca barbat.
    Prezentul conteaza, iar acum alaturi ii este Diana, cam de vreo doi ani, o tanara mult mai tanara decat el.
    Bineinteles ca Diana nu s-a casatorit din iubire, ci din interes. Ioan este un munte de gelozie, dar Diana inca rezista. La cat indura, ce-i drept in urma alegerii ei, Diana merita toti banii din lume. Veti vedea in video despre ce este vorba.
    La firma lui Ioan, Lia este contabila fidela, una dintre foarte putinele persoane in care acesta crede. Ioan banuieste ca Diana il inseala, insa nu tine cont de sfaturile mature ale doamnei Lia. Banuielie sunt cat se poate de justificate, iar ideea ca Diana are un amant nu surprinde pe nimeni, altceva constituie intriga acestei povesti, insa o vom afla in curand.
    Amantul Dianei este nimeni altul decat fiul.. contabilei Lia, iar cei doi s-au intalnit chiar la firma.
    Simptomele de gelozie ale lui Ioan se accentueaza pe zi ce trece, iar cand are si motive..barbatul este ca un butoi cu pulbere, ba chiar sare si la bataie.
    Ultima experienta prin care a trecut, l-a facut pe Ioan ca in cazul Dianei sa angajeze un detectiv, insa cine credeti ca este acesta?
    Ei bine, detectivul este chiar Dima, amantul Dianei si fiul Liei. Complicata situatie si extrem de socanta pe de alta parte.
    Povestea se complica si mai tare in momentul in care Diana si Dima se hotarasc sa petreaca o noapte pasionala chiar in casa lui Ioan. Nasol este ca fix cand le era lumea mai draga, pe usa intra nimeni altul decat .. Ioan.
    Continuarea povestii si deznodamantul..sunt cel putin la fel de socante.
    #InCautareaAdevarului #Ernest #KanalD #EpisoadeNoi
    Ne puteti urmari si pe:
    www.kanald.ro/
    www.wowbiz.ro/
    www.stirilekanald.ro/
    www.kfetele.ro/
    Copyright � Toate drepturile rezervate.

    Category : Lectii de Viata

    #in#cautarea#adevarului#04#2022#editia#611#sezonul#3#luni#vineri#de#la#13#00#kanal#d

arrow_drop_up